Buněčná výživa zblízka.

08.10.2009 23:09

Buněčná výživa znamená výživný program, který je sestaven tak, že buňky v našem těle jsou plně vyživovány. Toto umožňuje našim buňkám růst, regeneraci a vykonávání své funkce s největší efektivností, která je možná. Výsledek je, že se cítíme a vypadáme lépe a jsem také schopni mít větší obranyschopnost proti chorobám a také kontrolovat naši váhu, pokud je to potřeba. Dodání pořádné výživy je značně komplikovanější, než se jednoduše vyhnout určitým přebytkům v průměrné dietě.  Je to dokonce komplikovanější než přidání pár vitamínů, zdravého jídla, džusů atd...

Buněčná výživa začíná používáním kompletního výživného programu, která zahrnuje všechny základní mikroživiny, požíváním vyvážených jídel a vyhnutím se přebytkům, o kterách je známo , že mohou být škodlivé. Důležitá část bunečné výživy je skupina mikroživnin a bylin, které pomáhají energizovat buňky v těle, takže je jejich funkce více efektivní a přispívají k podpoře zlepšení zdraví a vitality. Tento proces je výsledkem exklusivní a vyvážené  mikrovýživné formule, která je obsažena v Herbalife  buněčné výživě. Konečný výsledek je , že cítíme ten rozdíl!

Tady je naše doporučení . Jestliže hledáte takový nutriční program , který Vám pomůže pocítit rozdíl, tak my jsme přesvědčeni, že najdete, co hledáte v buněčné výživiě Herbalife.

Vyzkoušejte to.

 

 

 

 

 



 

Zpět